Begrafenis Oud-Beijerland of Ridderkerk

Een begrafenis regelen in Oud-Beijerland of Ridderkerk?

Begrafenisonderneming M. van Hees uit Puttershoek is klantvriendelijk en betrokken

Ons familiebedrijf is sinds 1983 gevestigd in Puttershoek. Wij hebben vele begrafenissen verzorgd in de Hoeksche Waard. Ook in Oud-Beijerland, Ridderkerk of Hendrik Ido Ambacht verzorgen wij graag de begrafenis van uw naaste familieleden. Dat kan aan de hand van een laatste wensenboekje of in overleg. Om principiële redenen verzorgen wij geen crematies.

 

Begrafenis Oud-Beijerland of Ridderkerk

 

Kijk op de website voor de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Hoe wij u helpen bij de begrafenis van uw naaste in Ridderkerk, Hendrik Ido Ambacht of Oud-Beijerland

Bij het overlijden van een dierbare moet er veel worden geregeld. Begrafenisonderneming M. van Hees levert een hoge kwaliteit door een nauwgezette voorbereiding. Wij letten bij de begrafenis van uw naaste in Ridderkerk, Hendrik Ido Ambacht of Oud-Beijerland op de kleinste details en besteden veel aandacht en zijn betrokken bij de nabestaanden. De verzorging van de overledene gaat op een respectvolle wijze. Wat wij verder kunnen aanbieden:

 

  • het verzorgen en kleden van overledene en opbaren
  • helpen uitzoeken kist
  • opstellen en drukken rouwcirculaires/dankbetuigingen
  • verzorgen overlijdensadvertentie
  • vervullen wettelijke formaliteiten
  • alle voorzieningen aangaande de rouwdienst
  • leveren van benodigd personeel
  • bemiddelen bij aankoop grafmonumenten
 
 

Aanvragen van een vrijblijvende offerte of voorgesprek?

Een vrijblijvende prijsopgaaf maken wij aan de hand van een ingevulde offerteaanvraag op de website. Er zijn namelijk nogal wat mogelijkheden die wij kunnen bieden en zo weet u precies waar u aan toe bent. Wat u altijd zeker weet bij Begrafenisonderneming M. van Hees is dat wij werken vanuit een Christelijke visie, met respect en aandacht voor de medemens in moeilijke en verdrietige dagen. Graag verzorgen wij de begrafenis van uw naaste in Oud-Beijerland of Ridderkerk. Neem contact op via het contactformulier.