Begrafenisverzorging Hendrik Ido Ambacht

Begrafenisonderneming M. van Hees


Begrafenisverzorging Hendrik Ido Ambacht

Moet er een begrafenis geregeld worden? Begrafenisverzorging M. van Hees uit Puttershoek kan deze begrafenis in Hendrik Ido Ambacht en omstreken op een respectvolle manier voor u verzorgen. Onze deskundigheid en betrokkenheid bij het verzorgen ervan nemen we uiterst serieus. Als er iemand is overleden, kunt u ons 24 uur per dag bereiken op 078-6762273.

Woont u in Hendrik Ido Ambacht of in de buurt van Hendrik Ido Ambacht, dan kunt u ook altijd een offerte bij ons aanvragen. Zo krijgt u inzicht in de globale kosten die een begrafenis met zich meebrengt.


Onze diensten

Bij het verzorgen van een begrafenis komen allerlei zaken kijken waar u wellicht nog niet aan gedacht heeft. Wij  nemen u deze graag uit handen, omdat u in deze stressvolle tijd al genoeg zorgen heeft. Denk hierbij onder andere aan:

 


Wettelijke zaken na overlijden

Ook is er een aantal wettelijke zaken dat geregeld moet worden na een overlijden. Dit zijn zaken waar uw hoofd op dat moment waarschijnlijk niet naar staat. Denk hierbij aan:

 

Wij pakken deze zaken graag voor u op. Dat is voor u vast een zorg minder.


De afscheidsplechtigheid

Tot slot wilt u een mooie dienst om het afscheid in te richten zoals u dat wilt. Hierbij regelen wij de volgende zaken:

 

Door onze ruime ervaring op het gebied van begrafenisverzorging in Hendrik Ido Ambacht en omgeving zorgen we dat er niets wordt vergeten, zodat u op een waardige manier afscheid kunt nemen van uw dierbare. Ook kunnen we bemiddelen bij de aankoop van grafmonumenten 


Begrafenisverzorging Hoeksche Waard

We verzorgen begrafenissen in de hele Hoeksche Waard, maar ook daarbuiten, in de omliggende gemeenten zoals Hendrik Ido Ambacht, Barendrecht, Rotterdam, Zwijndrecht, Hendrik Ido Ambacht, Hendrik Ido Ambacht en Oud-Beijerland. Om principiële redenen verzorgen we alleen begrafenissen, geen crematies. Ons rouwcentrum is gevestigd in het voormalige gemeentehuis van Puttershoek. Wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan contact op. U kunt ons na een overlijden 24 uur per dag bereiken op 078-6762273.