Welkom op de website van begrafenisverzorger M. van Hees                  uit Puttershoek.

Begrafenisonderneming M. van Hees is een familiebedrijf, gevestigd te Puttershoek sinds 1983. Klantvriendelijkheid en betrokkenheid zijn voor ons vanzelfsprekend.

(voorheen Begrafenisonderneming J. van Steenselen)

Op onze site vind u informatie over onze diensten, wat te doen bij een overlijden, enz.

"Begrafenisonderneming M. van Hees: Altijd en overal te ontbieden"

Home

Familiebedrijf Begrafenisonderneming M. van Hees

Met meer dan 25 jaar ervaring in het regelen van begrafenissen

Het overlijden van iemand uit uw naaste omgeving is een verdrietige gebeurtenis. Het omgaan met en het verwerken van dit verdriet is voor iedereen verschillend. Wij accepteren deze verschillen, begeleiden u en staan u met raad en daad terzijde. En dit doen we inmiddels al meer dan 25 jaar. Begrafenisonderneming M. van Hees is een familiebedrijf, gevestigd in Puttershoek. Een kleine organisatie met aandacht voor de nabestaanden.

 

Persoonlijke begeleiding en aandacht

We hebben al meer dan 25 jaar ervaring in het uitvoeren van begrafenissen. Persoonlijke begeleiding en aandacht staan hierbij altijd centraal. Niet alleen aandacht voor de praktische kanten van de begrafenis, maar ook zeker voor de persoonlijke kant. Begrafenisonderneming M. van Hees is praktisch en persoonlijk. Bij ons krijgt u te maken met één contactpersoon, één iemand die alle zaken voor u regelt. 

 

Een luisterend oor vanaf de eerste kennismaking

Bij ons wordt een begrafenis niet even snel in een uurtje geregeld. Vanaf de eerste kennismaking bieden wij een luisterend oor. Wij vinden het belangrijk om een goed contact op te bouwen. Dat draagt namelijk bij aan een goede samenwerking als basis voor de voorbereiding en uitvoering van de begrafenis. We nemen rustig de tijd en spreiden de beslissingen over de dagen. Niet alles hoeft namelijk meteen te worden beslist. Zo kunt u als nabestaande rustig de tijd nemen om passende keuzes te maken.

 

Meer weten? Neem contact met ons op

Voor het overlijden van een dierbare in de Hoeksche Waard, Dordrecht, Zwijndrecht, Hendrik Ido Ambacht, Papendrecht, Barendrecht of Ridderkerk bent u bij Begrafenisonderneming M. van Hees aan het juiste adres. Meer weten? Bel 078 - 67 62 273 of laat uw gegevens achter via ons contactformulier.